Είπαν για μας

29/06/2014

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τα εργαστήρια, τα βρήκαν πολύ ενδιαφέροντα όσα έμαθαν, όλοι ήταν εκπληκτικοί! Όλοι, και τα παιδιά, θα ήθελαν να επαναληφθούν τα εργαστήρια!

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σκοπέλου
Φραγκούλα Τουτουτζόγλου

18-05-2014

Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σας στους μαθητές μας μέσα από τις δραστηριότητες του προγράμματος «Η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει»”.

Οι δράσεις σας σε ελληνικά νησιά και μάλιστα κατά τη χειμερινή περίοδο είναι πολύ σημαντική, καθώς όλοι όσοι ζούμε στα νησιά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, γι’ αυτό και εκτιμούμε ιδιαίτερα τέτοιου είδους προσπάθειες που φέρνουν τους μαθητές σε επαφή με νέες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας και σας περιμένουμε και πάλι στο σχολείο μας!

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σερίφου με Τ.Λ.
Μπούρτζινου Δήμητρα 

30/03/2014

Οι εντυπώσεις των μαθητών μας από την επίσκεψη των εκπροσώπων του ¨Αρκτούρου ¨και της ¨ΜΟΜ¨ ήταν άριστες. Ενημερώθηκαν, ψυχαγωγήθηκαν και απέκτησαν ενδιαφέρον για την άγρια ζωή. Θα επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε ξανά και να έχουν οι μαθητές την ευκαιρία να κάνουν δραστηριότητες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί σας ευχαριστούμε πολύ και προσβλέπουμε στην επόμενη συνεργασία.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Τ.Λ. Σικίνου
Αικατερίνη Βλάσση

25/03/2014

Τα εργαστήρια άρεσαν σε εμάς, τους γονείς και τους δασκάλους, και τα παιδιά πάρα πολύ!

Η Διευθύντρια Λυκείου Κάσου
Αντωνία Δεγαΐτα 

20/05/2014

Ο βιωματικός τρόπος υλοποίησης του κάθε εργαστηρίου, η αμεσότητα πρόσβασης στη μάθηση και η αμφίδρομη σχέση που δημιουργήθηκε, συνέβαλαν στην κοινωνικοποίηση των παιδιών με τον ομαδικό χαρακτήρα και ενθουσίασε τα παιδιά που συμμετείχαν.

Αποτέλεσμα ήταν η ευαισθητοποίησή τους για το περιβάλλον και τη διαχείριση των φυσικών πόρων.

Είστε ευπρόσδεκτοι οποιαδήποτε  στιγμή  μέσα στο χρόνο!

Ο Διευθυντής Γυμνασίου Καρπάθου
Παπαδημητρίου Χρήστος

15/03/2014

Ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα της Άγονης Γραμμής Γόνιμης, «Η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει».Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν συλλόγους και οργανώσεις που ασχολούνται με την προστασία του περιβάλλοντος και να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο σε θέματα προστασίας της φύσης.

Χάρηκαν με όλα τα προγράμματα στα οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό και ιδιαίτερα σε αυτά που η συμμετοχή τους ήταν πιο βιωματική και δημιουργική ,όπως στη δημιουργία μικρής ταινίας από τον υπεύθυνο της εταιρίας EXILE και στα ¨Βιβλία σε Ρόδες».

Θα χαρούμε πολύ να επαναληφθεί ένα παρόμοιο πρόγραμμα στο σχολείο μας!

Η Καθηγήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου
Συκιώτου Δήμητρα