Οι δράσεις

Bάζουμε πλώρη για τις σχολικές αίθουσες, προσκαλώντας μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου να μας ακολουθήσουν σε ένα ταξίδι περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Κάθε στάση κι ένα εργαστήριο, με τελικό προορισμό το «λιμάνι» της βιωσιμότητας. Στο τιμόνι ΜΚΟ, μουσεία, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές ομάδες, ινστιτούτα και φορείς με πράσινες ευαισθησίες.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν δωρεές ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού σε δυο ιατρικές μονάδες του Νομού Θεσπρωτίας και Νομού Πρεβέζης.Πιο συγκεκριμένα θα καλυφθούν ανάγκες του Κέντρου Υγείας Παραμυθιάς και του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας αντίστοιχα.

ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ

Μία μοναδική εκπαιδευτική εκδρομή στις Βρυξέλλες, πρωτεύουσα του Βελγίου και διοικητικό κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πραγματοποίησε η νικητήρια ομάδα «ΓΕΦΥΡΟ…ΠΟΙΗΤΕΣ» της Α΄ Λυκείου του 4ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Άρτας, έπειτα από εκπαιδευτικό διαγωνισμό με σκοπό τη διάχυση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Προσφέρουμε τη σπουδαιότερη σήμερα φυσική πηγή ενέργειας, το πετρέλαιο, με σκοπό την κάλυψη των βασικών αναγκών σε θέρμανση σε σχολεία της ηπειρωτικής Ελλάδας.

EKO ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ